torsdag den 26. januar 2012

Jeg vil være politiker....

Det har jeg fundet ud af, efter at have scannet nyhederne

.
hvis du vi være kendt og tjene penge så bliver du politiker... eller sætter dig i et udvalg

Du behøver ikke en decideret uddannelse, for at komme i folketinget,heller ikke for at blive minister, og sidde i udvalg eller styre et ministerium, som griber ind i enhver danskers hverdag

man kan komme med en masse postulater, og med en spindoktor kan selv det mest vanvittige, komme ud som sandheden

Lovmæssigt kan man også lave love, helt uden at have politikere eller andet, og så kan man putte sine venner i udvalgene der skal undersøge emnet, og de kan tjene lidt lommepenge
Ja 70.000 på lønkontoen er jo ingenting derinde for at diskutere et emne en gang, for derefter at opløse det, da emnet var for bredt.......

Tænk også på pensionen.. man sidder mere eller minde 4 år, og efter 1 år er du godkendt pension derindefra.....
den er på 600.000 og lidt til, og man kan komme på pension før pøblen... hvor smart er det lige

Du kommer også ud at rejse, men der anbefaler jeg klart at sidde i EU.....
Sidst blev der brugt 50.000 hver dag pr medlem udregnet, da de var på tur
Sikke en ferie

Så alle dem der melder sig til paradise,sunny beach mv og derefter kommer med deres ynkelige forsøg på at vise deres liv er spændende..... FUCK DET

JEG VIL VÆRE POLITIKER
så er jeg rig og kendt ;O)


Kildehenvisninger

Regeringen lynlukker Værdikommissionen

Offentliggjort 26.01.12  kl. 15:35 
Kulturminister Uffe Elbæk nedlægger med øjeblikkelig virkning Værdikommissionen. Den var for diffus, siger han
Efter et speget forløb nedlægger kulturminister Uffe Elbæk (R) nu én gang for alle Værdikommissionen, der skulle "kortlægge danskernes værdier", men som i månedsvis har ligget underdrejet efter regeringsskiftet.
En enkelt debatrunde blev det til for kommissionens 11 medlemmer, der netop har fået udbetalt 70.000 kroner hver af staten for ulejligheden.
- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke kommissionens medlemmer for deres store indsats. Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har noget at udsætte på det arbejde, som kommissionens medlemmer har udført, skriver Uffe Elbæk i en pressemeddelelse.
- Men den opgave, som Værdikommissionen skulle løse, var for åbent og diffust formuleret. Derfor har vi i regeringen valgt at prioritere ressourcerne anderledes, lyder det fra ministeren.

Lukning trak ud

Den nye regering fastslog fra første færd, at man ville lukke Værdikommissionen, der oprindelig var Kristendemokraternes idé.
Men lukningen lod vente på sig. Også selvom kommissionsformand og biskop i Ribe Stift Elisabeth Dons Christensen flere gange forsøgte at hive en beslutning ud af ministeren.
- Vi ville da godt have fortsat arbejdet, men når det så ikke kunne lade sig gøre, så er det da rart, at ministeren nu har truffet en beslutning.
Hun skrev allerede i december til Kulturministeriet for at høre, om arbejdet skulle fortsætte, men der kom aldrig noget svar.

Beholder honorar

Som kommissionsformand står Elisabeth Dons Christensen til at modtage 140.000 kroner for sit arbejde.
Selvom hun har udtrykt ærgrelse over at modtage penge "for noget, man ikke laver", så har hun ikke i sinde at levere honoraret tilbage til staten.

Ærgrelse hos DF

Dansk Folkepartis kulturordfører, Alex Ahrendtsen, ærgrer sig over beslutningen, og han kalder nu kulturministeren i samråd.
- I en tid med åbne grænser og en voldsom globalisering er det vigtigt at vide, hvor man kommer fra, og hvad vi som folk står for, siger Alex Ahrendtsen i en kommentar.
Værdikommissionen talte medlemmer som journalist Jens Gaardbo, redaktør Rune Lykkeberg, skuespiller Farshad Kholghi og sociolog Henrik Dahl.
Ritzau


Politikere rejste til Congo for 7,6 mio.

EU-parlamentet sendte ikke færre end 50 medlemmer til Afrika til en pris af 7,6 mio. kroner, da Congo i 2010 var vært for for EU-Afrika-Caribien-samarbejdet
To gange hvert år mødes medlemmer af EU-parlamentet med repræsentanter for 79 lande i Afrika og Caribien (ACP).
I november 2010 tog ikke færre end 50 folkevalgte EU-parlamentarikere til det tre dage møde i Congo.
Møderne skal bl.a. fremme demokrati og arbejde for at eliminere fattigdom i Afrika og Caribien.
I november 2010 kostede det skatteyderne 7,6 mio. kroner at sende den europæiske delegation til Kinshasa, skriver den engelsk avis Daily Telegraph.
Med i Congo var den danske socialdemokrat Ole Christensen, der har været medlem af EU-parlamentet siden 2004.
Et britisk medlem af EU-parlamentet har kaldt udgiften 'en hån mod skatteyderne'.
Ole Christensen skrev efter turen i et nyhedsbrev, at hvor vigtigt det er, at 'vi fra EU's side har et godt samarbejde med de fattige lande, og at den bistandsstøtte der gives, er så effektiv som mulig




Ingen kommentarer:

Send en kommentar